En bättre konsultförmedlare

Vi skapade konsultförmedlingen vi själva saknat. Där arvodet som förhandlas fram med slutkund är transparent mot dig som konsult. Där du fritt kan nätverka med övriga medlemmar och hitta likasinnade att kompetensutvecklas tillsammans med eller någon som kan hjälpa dig att förverkliga ett sidoprojekt. Kort sagt; Vi skapade ett socialt och professionellt sammanhang för dig som fåmanskonsult.

Konsultnätverk med uppdragsförmedling

Egentligen ser vi oss inte som en konsultförmedlare utan som ett konsultnätverk med uppdragsförmedling. Vi förmedlar intressanta och lönsamma uppdrag till medlemmar i vårt nätverk. Men det är bara början. Vårt övergripande mål är att stärka fåmanskonsultens position i hela ekosystemet och göra det mer attraktivt för fler att ta steget till att driva sin egen konsultverksamhet. Vi gör det genom att representera våra medlemmar ute hos företag och organisationer samtidigt som vi låter våra medlemmar fritt nätverka och utvecklas inom nätverket.

Konsultnätverket

Medlemskapet är gratis och öppet för ägare av små it-bolag utan egen dedikerad säljorganisation. Som medlem är du naturligtvis fri att arbeta med vem du vill och kan avsluta ditt medlemsskap när som helst.
Som medlem får du tillgång till vår säljorganisation som jobbar för nätverkets medlemmar för att hitta intressanta uppdrag med bra villkor. Du får tillgång till vår Slack, blir inbjuden till events och kan fritt knyta kontakter och nätverka med övriga medlemmar. Du väljer själv hur mycket du vill vara delaktig men vi hoppas att många kommer vilja vara med och skapa olika aktiviteter inom nätverket. Det blir kul!

Intresseanmälan

Vill du och ditt företag bli del av ett bättre konsultnätverk? Anmäl ditt intresse nedan. Vi återkommer till dig inom kort.