Bäst konsult på marknaden

När du ställer en konsultförfrågan till oss ställer vi den vidare till vårt nätverk av små, medelstora och stora konsultbolag. Vi utvärderar därefter varje konsultprofil objektivt och presenterar bara de bästa för dig. Det sparar tid och ger dig bäst förutsättningar att hitta rätt konsult, till rätt pris för ditt behov.

Konkurrensutsättning och transparens

Genom att anlita oss så konkurrensutsätter du leverantörerna. Vi arbetar dessutom med en transparent modell där du som kund har full insyn i vad vår del av förmedlingen är.

Administration & kontroll

Du får en förenklad administration på köpet. Vi säkerställer att ingen konsult börjar sitt uppdrag utan påskrivet kontrakt, att timmar rapporteras på korrekt sätt och att du får de rapportunderlag du behöver. Dessutom är din representant aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

En speaking partner

Effektivisera dina konsultinköp med oss som din leverantör av konsulttjänster. När du väljer oss som din speaking partner för konsultförmedling blir vi ditt finger på konsultmarknadens puls och kan lova effektivare sourcing och administration dig och ditt företag.

Vill du veta mer?

Har du en fråga om något, stort eller litet, tveka inte att kontakta oss!

Kontakta oss

Vill du veta mer?

Har du en fråga om något, stort eller litet, tveka inte att kontakta oss!

Kontakta oss