Partnernätverket

Nordic IT Alliance är framförallt ett konsultnätverk för frilansare och mindre it-bolag utan egen säljorganisation. Men för it-bolag som faller utanför ramen finns vårt partnernätverk. Vi för löpande dialog med våra uppdragsgivare och får i ökande grad in nya och spännande uppdragsförfrågningar vilket bevisar att våra uppdragsgivare uppskattar oss.
Vi tror att uppskattningen beror på ett par saker. Främst att vi är ett oberoende nätverk utan egna konsulter och således alltid kan välja ut den bästa tillgängliga kandidaten vid varje givet tillfälle. Dels för att vår grund springer ur teknik- och ingenjörsidan vilket hjälper oss att snabbt förstå uppdragsgivarens behov och därmed kan vaska fram de bästa profilerna.

"Varför göra det svårare än det behöver vara?"

Som vår partner får ni ta del av våra förfrågningar. Avtal skriver vi per uppdrag. Att vara partner till oss är alltså till en början inte värre än att ni finns med som mottagare av våra mailutskick. Varför göra det svårare än det behöver vara?
Fyll i formuläret nedan och ta del av våra förfrågningar redan idag.

Intresseanmälan

Vill ditt företag bli en partner till oss få ytterligare en möjlighet till intressanta uppdrag för era konsulter? Anmäl ditt intresse nedan. Vi återkommer till dig inom kort.